Sofie Herremans
  • Neem een flitsende start in het secundair!
  • 0715
in Cursus this entry has Geen reacties by admin

De overgang naar het secundair onderwijs is een belangrijke stap maar vaak ook een moeilijke. Als jongere komt er dan veel op je af en heb je veel vragen: hoe gaat mijn eerste dag verlopen? Bij wie ga ik staan? Hoe maak ik vrienden? Hoe krijg ik overzicht op alles wat ik moet doen voor de verschillende vakken? …Kortom veel vragen die je stress bezorgen.

Tijdens deze cursus word je op het einde van de zomervakantie voorbereid op deze belangrijke stap. We bekijken samen wie je bent bij de start van het secundair onderwijs en hoe je vrienden kan maken. Je leert een aantal basistechnieken voor spanningen en stress te hanteren. We nemen al een eerste kijk over hoe je kan omgaan met de leerstof tijdens de eerste weken. In september komen we samen om te zien welke vragen jullie hebben bij deze flitsende start en staan we verder stil bij plannen en organiseren van je huiswerk en vrije tijd.

Deze cursus is reeds voorbij voor dit schooljaar. Indien je interesse hebt, voor een volgende cursus, mag je vrijblijvend een mail sturen zodat ik je op de hoogte kan houden. info@sofieherremans.be.

Loading images...